FOLLOW THE REAL STORY
krckbrnd spring drop
KrckBrnd News

Streetbrand-ul Krack va fi prezent in avanpremiera in cadrul Street Delivery 2013!

In cadrul editiei Street Delivery din acest an isi va face debutul oficial unul dintre cele mai fresh brand-uri de streetwear autohton – Krack – de imaginea caruia se face responsabilKoma – Owner & Creative Director, Koma Studio.

Planuit deja de cativa ani, Krack este un streetbrand de lifestyle romanesc care isi doreste sa aduca in prim plan calitatea la fiecare nivel al creatiei: design, mesaj, si nu in ultimul rand, materiale folosite. Proiectul isi propune asadar sa ofere tinerilor o alternativa solida pe nisa deja existenta de streetwear, dorind totodata sa ridice stacheta in ceea ce priveste cultura urbana locala.

Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack inseamna muzica, hip-hop, atitudine, graffiti, dj-s, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboard-ing, biciclete, fashion, proteste, distractie, creativitate, libertate.

„Pasiunea pentru streetbrand-uri o am de cand eram pustan, incepand cu WU WearEcko, sau Mecca si continuand cu cele care sunt acum pe val. Asadar, in 2011 m-am hotarat ca vreau sa imi fac propriul streetbrand, in 2012 a inceput sa prinda contur, iar in 2013, intr-un final fericit am dus treaba la bun sfarsit. Ani de-a randul am lucrat pentru multi artisti (atat de pe scena mainstream, cat si underground) asa ca dorinta de a crea ceva care sa ma reprezinte 100% a venit cat se poate de natural. Inspiratia o extrag din muzica pe care o ascult, pana la artistii pe care ii admir, filmele pe care le vad, locurile in care imi petrec timpul sau mai pe scurt…din tot ce ma inconjoara. Asa a aparut KrackKrack este ceea ce ma defineste ca artist grafic, este o forma de comunicare intre oamenii care impartasesc aceleasi idei si principii!” declara Koma.

Art Director de meserie, Koma si-a inceput activitatea in 2001, pana in prezent, acesta lucrand cu si pentru o mare parte a artistilor locali din zona hip hop si nu numai, incepand cu artwork-urile albumelor si terminand cu elemente de branding precum logo-uri, postere sau website-uri. In perioada 2004-2012, din postura de Art Director al label-ului Hades Records, a lucrat pentru artisti precum Dagga, Veritasaga, KST, USM, Axes, Funktastics, Serafim, Zeppelin, Dj Undoo, Butch, Ortega, Keri, Criss Blaziny, Ad Litteram, Kazi Ploae, Katana, Cast si altii. In 2006, a pus pe picioare (alaturi de ceilalti 4 “sefi” Hades Records) Hades Wear / Proudly Hip Hop – propriul brand de tricouri al label-ului, care a reprezentat la vremea respectiva una dintre primele incercari de acest gen. In ultimii ani, Koma a continuat sa lucreze cu artisti cunoscuti ai scenei underground autohtone, trecandu-si in portofoliu nume precum B.U.G. Mafia, Chimie, Dragonu, Flou Rege, Turntable Science, Grupul de Rezistenta, Subcarpati, raku, Zale, Nimeni Altu’, . Shadowbox, Carbon sau C.I.A.

In prezent, catalogul Krack include mai multe modele de tricouri si sepci, fiind destinat deopotriva fetelor si baietilor pasionati de tot ce inseamna cultura urbana. Primele produse vor fi disponibile in avanpremiera week-end-ul acesta, 14-16 iunie, la Street Delivery, intregul catalog urmand a fi disponibil online in cel mai scurt timp.

Sharing is caring:

Follow KRCK Newsletter for 10% off your first order

Krack este un streetbrand romanesc de lifestyle care isi doreste sa aduca in prim-plan calitatea la fiecare nivel al creatiei. Based on a real story.
Crafted with ❤️ in Cotroceni.
Hoodcrafted in Romania