FOLLOW THE REAL STORY
krckbrnd spring drop
KrckBrnd News

Cum sa bagi Krack si sa arati bine via Vice

Sub sloganul Based on a real story, Krack este un street-brand nou născut, trasat si copt de Koma, designerul din spatele brandului. Koma este art director de 12 ani, timp în care a lucrat pentru si cu o mare parte a artistilor locali de hip hop si nu numai. De exemplu, ca art la label-ul Hades Records a avut de-a face cu Dagga, Veritasaga, Dj Undoo, Criss Blaziny, Ad Litteram si Kazi Ploae. Mai întâi a fost artwork-ul pentru albume, apoi a trecut la elemente de branding ca logo, poster, site.

Brandul Krack lansat în vară a fost asimilat aproape instantaneu, îmbrăcat si promovat de câteva nume mari din undergroundul românesc: Tataee, AFO, Serafim, Flou Rege, Dj Al*bu si Low Freq (Shadowbox). Hainele astea îti propun să ridice stacheta în ceea ce priveste cultura urban locală si cred că momentan o fac foarte bine.

Cum mesajul – crack-ul negru-galben care te face să vrei să o arzi într-o poză cu Afo si să-ti taguiesti numele pe toate metrourile – m-a convins de la prima vizualizare, m-am întânit cu Koma la o cafenea, ca să aflu de cât curaj e nevoie ca să urmezi toti pasii corecti pentru lansarea unui brand sănătos.

Citeste interviul intreg pe Vice

Sharing is caring:

Follow KRCK Newsletter for 10% off your first order

Krack este un streetbrand romanesc de lifestyle care isi doreste sa aduca in prim-plan calitatea la fiecare nivel al creatiei. Based on a real story.
Crafted with ❤️ in Cotroceni.
Hoodcrafted in Romania