FOLLOW THE REAL STORY
krckbrnd krckbrd.com nctk dj undoo
FREE SHIPPING IN ROMANIA FROM 300 LEI.
EU SHIPPING 119 LEI. US SHIPPING 249 LEI.

Krack sustine proiectul Big Blunt!

Krack – brandul de streetwear autohton initiaza prima colaborare cu un proiect muzical din underground-ul romanesc, devenind unul dintre partenerii principali ai proaspatului lansat Big Blunt.

Mihai Iordache, aka Big Blunt, este un talent marca Costangeles ce isi are radacinile bine infipte in muzica metalcore, cochetand insa de-a lungul timpului si cu diferite alte stiluri muzicale (hardcore, grind, pana la soul, funk, dub, rap) care au ajuns sa ii contureze atat personalitatea si cat si productiile. Big Blunt vine cu un sound foarte bine structurat si cu mult entuziasm pentru muzica underground de calitate. Primul EP al artistului va fi lansat la inceputul lunii decembrie, negativele semnate de Big Blunt fiind completate de rimele extratereste ale invitatului principal: AFO.

Colaborarea dintre un brand de streetwear si un artist din zona underground-ului este una cat se poate de fireasca, mai ales ca mesajele pe care vor sa le transmita cele doua entitati se completeaza extrem de bine. EP-ul va fi sustinut asadar de o colectie limitata de tricouri Krack ce va fi lansata odata cu materialul audio.

* Noul proiect muzical, sprijinit de KRACK, este disponibil pe canalele oficiale BigBlunt.ro, Facebook, YouTube, SoundCloud, Twitter, MySpace ?i ReverbNation.

    Comments are closed

    Follow KRCK Newsletter for 10% off your first order

    Krack este un streetbrand romanesc de lifestyle care isi doreste sa aduca in prim-plan calitatea la fiecare nivel al creatiei. Based on a real story.
    Crafted with ❤️ in Cotroceni.
    Hoodcrafted in Romania