FOLLOW THE REAL STORY
krckbrnd krckbrd.com nctk dj undoo
FREE SHIPPING IN ROMANIA FROM 300 LEI.
EU SHIPPING 119 LEI. US SHIPPING 249 LEI.

Brand-ul Krack va fi prezent in cadrul B’ESTFEST Summer Camp 2013!

Krack – cel mai fresh brand de streetwear autohton va fi prezent in cadrul celei de-a saptea editii de B’ESTFEST Summer Camp! Editia din acest an a festivalului va avea loc in weekendul 5-7 iulie si include pe afis nume precum Texas, Nas, Chase & Status Live, Biohazard, Nneka, The Heavy, Noisia, Friction, Joker alaturi de multi altii!

Timp de trei zile doritorii isi vor putea achizitiona produsele Krack din bazaar-ul amenajat in cadrul festivalului B’ESTFEST Summer Camp.

In cadrul evenimentului se va lansa si noul model de tricou, conceput ca un tribut adus hip-hop-ului romanesc. Totodata, pe langa produsele deja cunoscute, catalogul Krack va include si o serie limitata de maiouri, modelele fiind disponibile atat pentru femei cat si pentru barbati.

Construit sub sloganul „based on a real story”, Krack inseamna muzica, hip-hop, atitudine, graffiti, dj-s, b-boys & b-girls, vinyl-uri, skateboard-ing, biciclete, fashion, proteste, distractie, creativitate, libertate.

Doritorii pot plasa comenzi la adresa shop@wordpress-313389-959707.cloudwaysapps.com insa inainte de acest lucru trebuie sa verifice pagina https://www.facebook.com/KRACK82 pentru a vedea produsele ramase disponibile din stocul primei colectii.

    Comments are closed

    Follow KRCK Newsletter for 10% off your first order

    Krack este un streetbrand romanesc de lifestyle care isi doreste sa aduca in prim-plan calitatea la fiecare nivel al creatiei. Based on a real story.
    Crafted with ❤️ in Cotroceni.
    Hoodcrafted in Romania